İdeal nötralizasyon dengesi sayesinde, hamurda dengeli ve iyi kabarmayı sağlama, ağızda yabancı bir tat bırakmama ve ürün içerisinde kolay çözülebilme özellikleri ile hamurlarınızın kabarmasını sağlar. Unlu mamüllerde çalışma prensibi, sıcaklığın etkisiyle asidik ürün(sodyum asit pyrofosfat) ile bazik ürünün (sodyum bikarbonat) tepkimeye girerek C02 gazı açığa çıkarması ve bu gaz çıkışının kabarmayı sağlamasıdır.
Akşama misafir mi var? Her gün ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldınız mı? Buraya bi göz atın...
Sinan Usta’dan lezzetli mi lezzetli kek tarifleri. Yapması kolay lezzeti olay!
Sinangil’den pratik yapılan tatlı ve tuzlu kurabiye tarifleri.
Sinan Usta’nın kolay açılan lezzetli hamurlarıyla yapılacak börek ve mantı tarifleri.
Sinangil’den pratik yapılan mis gibi ekmek tarifleri.
Sinan Usta’dan tadı damağınızda kalacak nefis tatlılar.
Birbirinden lezzetli yumuşacık Pasta tarifleri.
İnce açılan sağlam hamurlarla yapılacak çıtır çıtır baklavalar.
Sinangil’den glutensiz yaşamı tercih edenler için eşsiz lezzetler.
Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!