Siyez buğdayının dünyanın ilk buğday çeşitlerinden biri olduğu düşünülmekte, en önemli özelliğinin ise günümüze kadar farklı bir buğday türü ile genetik olarak eşleşmemiş olduğu bilinmektedir. Siyez unu ayrıca diğer buğday türlerinden elde edilen unlara göre fosfor, folik asit, antioksidan ve protein açısından daha zengindir.
Akşama misafir mi var? Her gün ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldınız mı? Buraya bi göz atın...
Sinan Usta’dan lezzetli mi lezzetli kek tarifleri. Yapması kolay lezzeti olay!
Sinangil’den pratik yapılan tatlı ve tuzlu kurabiye tarifleri.
Sinan Usta’nın kolay açılan lezzetli hamurlarıyla yapılacak börek ve mantı tarifleri.
Sinangil’den pratik yapılan mis gibi ekmek tarifleri.
Sinan Usta’dan tadı damağınızda kalacak nefis tatlılar.
Birbirinden lezzetli yumuşacık Pasta tarifleri.
İnce açılan sağlam hamurlarla yapılacak çıtır çıtır baklavalar.
Sinangil’den glutensiz yaşamı tercih edenler için eşsiz lezzetler.
Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!