Her çeşit hamur işlerinin yapımına uygun, tamamen tecrit edilmiş bir alanda üretilen, ham madde alımından paketlenen ürüne kadar bütün aşamaların titizlikle takip edildiği ve her aşamada alınan numunelerin akredite laboratuvarlarda analizlerinin yapıldığı güvenle kullanabileceğiniz özel bir karışımdır. Karabuğday, mısır unu, teff unu, kinoa unu ve tapioca nişastası ilavesiyle birlikte ekmek içi gözenek yapısı istenilen özellikte, ürünler daha lezzetli ve geç bayatlamaktadır.
Akşama misafir mi var? Her gün ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldınız mı? Buraya bi göz atın...
Sinan Usta’dan lezzetli mi lezzetli kek tarifleri. Yapması kolay lezzeti olay!
Sinangil’den pratik yapılan tatlı ve tuzlu kurabiye tarifleri.
Sinan Usta’nın kolay açılan lezzetli hamurlarıyla yapılacak börek ve mantı tarifleri.
Sinangil’den pratik yapılan mis gibi ekmek tarifleri.
Sinan Usta’dan tadı damağınızda kalacak nefis tatlılar.
Birbirinden lezzetli yumuşacık Pasta tarifleri.
İnce açılan sağlam hamurlarla yapılacak çıtır çıtır baklavalar.
Sinangil’den glutensiz yaşamı tercih edenler için eşsiz lezzetler.
Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!