%100 makarnalık durum(sert) buğdayından üretilerek irmiksi iri partikül yapısı hamurun daha fazla su almasıyla daha kolay açılabilir özellik sağlar. Pizza ve makarna gibi ürünlerde istenilen sarımtrak rengi ve gevrek yapıyı sağlar.
Akşama misafir mi var? Her gün ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldınız mı? Buraya bi göz atın...
Sinan Usta’dan lezzetli mi lezzetli kek tarifleri. Yapması kolay lezzeti olay!
Sinangil’den pratik yapılan tatlı ve tuzlu kurabiye tarifleri.
Sinan Usta’nın kolay açılan lezzetli hamurlarıyla yapılacak börek ve mantı tarifleri.
Sinangil’den pratik yapılan mis gibi ekmek tarifleri.
Sinan Usta’dan tadı damağınızda kalacak nefis tatlılar.
Birbirinden lezzetli yumuşacık Pasta tarifleri.
İnce açılan sağlam hamurlarla yapılacak çıtır çıtır baklavalar.
Sinangil’den glutensiz yaşamı tercih edenler için eşsiz lezzetler.
Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!