Diğer unlardan farklı olarak buğdayın tamamını içerir. Kepek ve Ruşeym gibi, buğdayın vitamin, mineralce zengin olan kısımları, undan ayrıştırılmadan elde edilir. Sağlığa yararlı ve besleyici olan bu kısımların, unda sağladığı doğal aroma etkisi, nihai ürüne özel bir tat ve koku vererek, doğal bir lezzet kazandırır.
Akşama misafir mi var? Her gün ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldınız mı? Buraya bi göz atın...
Sinan Usta’dan lezzetli mi lezzetli kek tarifleri. Yapması kolay lezzeti olay!
Sinangil’den pratik yapılan tatlı ve tuzlu kurabiye tarifleri.
Sinan Usta’nın kolay açılan lezzetli hamurlarıyla yapılacak börek ve mantı tarifleri.
Sinangil’den pratik yapılan mis gibi ekmek tarifleri.
Sinan Usta’dan tadı damağınızda kalacak nefis tatlılar.
Birbirinden lezzetli yumuşacık Pasta tarifleri.
İnce açılan sağlam hamurlarla yapılacak çıtır çıtır baklavalar.
Sinangil’den glutensiz yaşamı tercih edenler için eşsiz lezzetler.
Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!