Buğday ununa Mor Meyve ve Sebze Ekstreleri ilave edilerek buğday ununa fonksiyonel özellik kazandırılmıştır. Her türlü hamur işlerinizde kullanabilirsiniz. Buğday ununa ilave edilen Mor Meyve ve Sebze Ekstreleri nedeniyle koku ve tat değişikliğine neden olmaz. Yapacağınız ürünün asitlik ve bazlık değerlerine göre renkte değişmeler olabilir.
Akşama misafir mi var? Her gün ne pişirsem diye düşünmekten sıkıldınız mı? Buraya bi göz atın...
Sinan Usta’dan lezzetli mi lezzetli kek tarifleri. Yapması kolay lezzeti olay!
Sinangil’den pratik yapılan tatlı ve tuzlu kurabiye tarifleri.
Sinan Usta’nın kolay açılan lezzetli hamurlarıyla yapılacak börek ve mantı tarifleri.
Sinangil’den pratik yapılan mis gibi ekmek tarifleri.
Sinan Usta’dan tadı damağınızda kalacak nefis tatlılar.
Birbirinden lezzetli yumuşacık Pasta tarifleri.
İnce açılan sağlam hamurlarla yapılacak çıtır çıtır baklavalar.
Sinangil’den glutensiz yaşamı tercih edenler için eşsiz lezzetler.
Ürünler, tarifler, medya yansımaları ve daha fazlası Sinangil Ekstra’da!