Tatlı Tarifleri
Tartolet Yapımı
Tartolet İç Kremasının Hazırlanışı
Bir mikser kabına poşetin tamamını boşaltınız. Üzerine yaklaşık 1 su bardağı (190 ml) süt veya su ilave ediniz. Mikser ile düşük sonra yüksek devirde yaklaşık 3 – 4 dakika çırpınız.
Tartolet İç Kremasının Doldurulması
Tartoletlerin içini çay kaşığı veya krema şırıngası kullanarak hazırlamış olduğunuz iç kremayla iyice doldurunuz.
Tartolet Servise Hazırlanışı
İçlerini krema ile doldurduğunuz tartoletleri servis tabağına diziniz. Üstlerine mevsimine göre şeftali, muz, çilek gibi meyve dilimlerinden yerleştirerek servis edebilirsiniz.
Öneriler
Tartoletlerinizin daha lezzetli olması için, iç krema hazırlanışında su yerine süt kullanılması ve Daha yumuşak Tartolet hamuru için, hamuru ılık süte batırmanız tavsiye edilir.
Sizden Gelenler
Sinangil kullanan yüzlerce mutfak ustasından gelen birbirinden güzel tarifler için