Çikolatalı Parfe Yapımı
Malzemeler
• 100 gr toz şeker
• 100 gr toz şeker
• 200 gr Benmari Usulü eritilmiş bitter çikolata
• 150 gr (2 poşet) Sinangil Krem Şanti
• 1 paket Sinangil Şekerli Vanilin
• 200 ml Süt (1 Su Bardağı)
Hazırlanması
150 g krem şanti ve 200 ml sütü mikserde 3 dakika çırpın. Ayrıca bir kapta yumurta ve toz şekeri mikserle 5 dakika çırpın. Kabaran yumurta ve şeker karışımına çırpılmış krem şantiyi yavaş yavaş yedirin. Bu karışıma son olarak erimiş bitter çikolata ve vanilyayı ilave edip karıştırın. Hazırlanan karışımı kaselere boşaltıp derin dondurucuda dondurduktan sonra servis edebilirsiniz.
Sizden Gelenler
Sinangil kullanan yüzlerce mutfak ustasından gelen birbirinden güzel tarifler için